Κίνα Μηχανή κενού επιστρώματος PVD κατασκευαστής

PVD προστατεύει το περιβάλλον, σώζει τον μπλε πλανήτη.

Βασιλικός κατασκευαστής ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΘΕΣΗΣ τεχνολογίας ΚΕΝΟΣ.
              -Τυποποίηση, ακρίβεια, Stabilizaiton 


 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

December 11, 2017

Έκθεση πρόβλεψης αγοράς εξοπλισμών κενού επιστρώματος για τα επόμενα 5 έτη

Ανάπτυξη αγοράς εξοπλισμών κενού επιστρώματος, πρόβλεψη και έκθεση ανάλυσης από το 2016 ως το 2021

Η σφαιρική προοπτική το 2016-2021 αγοράς εξοπλισμών κενού επιστρώματος, έχει προετοιμαστεί βασισμένος στη σύνθεση, την ανάλυση, και την ερμηνεία των πληροφοριών για την παγκόσμια αγορά εξοπλισμών κενού επιστρώματος που συλλέγεται από τις εξειδικευμένες πηγές.
 

Αυτή η έκθεση παρέχει τη λεπτομερή ανάλυση των παγκόσμιων αγορών για τον εξοπλισμό κενού επιστρώματος από το 2011-2016, και παρέχει τις εκτενείς προβλέψεις αγοράς (2016-2021) από την περιοχή/τη χώρα και τους υποτομείς. Καλύπτει τις τάσεις βασικών τεχνολογικές και αγοράς στην αγορά εξοπλισμών κενού επιστρώματος και σχεδιάζει περαιτέρω μια ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τη ζήτηση/την προσφορά για τον εξοπλισμό κενού επιστρώματος, και τις ευκαιρίες/τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται από τους συμμετέχοντες βιομηχανίας. Ενεργεί επίσης ως ουσιαστικό εργαλείο στις επιχειρήσεις ενεργές σε ολόκληρη τη αλυσίδα αξιών και στους νεοεισερχόμενους με στη διευκόλυνση σε τους για να κεφαλαιοποιήσει τις ευκαιρίες και να αναπτύξει τις επιχειρησιακές στρατηγικές.

 

Ένα κενό λεπτό σύστημα επιστρώματος εφαρμόζει ένα λεπτό παλτό στο αντικείμενο σε μια κενή αίθουσα. Αν και το πάχος της ταινίας ποικίλλει από το προϊόν στο προϊόν, ο μέσος όρος είναι 0,1 σε αρκετά δωδεκάα μικρόμετρα, το οποίο είναι λεπτύτερο από το φύλλο αλουμινίου αργιλίου για την οικιακή χρήση (αρκετά δωδεκάα μικρόμετρα). Κενό επίστρωμα που χρησιμοποιεί το κενό περιβάλλον μέσω των φυσικών ή χημικών μεθόδων προκειμένου που ντύνουν μια λεπτή μεμβράνη στην επιφάνεια του στερεού υλικού (αποκαλούμενου ένα υποστηρίζοντας υλικό, έναν πίνακα βάσεων ή υπόστρωμα) όπως το γυαλί, το μέταλλο, τα κεραμικά, πλαστικά ή οργανικά υλικά. Το στρώμα επιστρώματος υιοθετεί συνήθως τα υλικά όπως τα μέταλλα, κράματα και οι ενώσεις που κάνει τα υλικά βάσεων έχουν κάποια λειτουργία, παραδείγματος χάριν η προστασία από τη ραδιενέργεια, αυξάνει τη διαβίβαση, την αγωγιμότητα, τη διαπερατότητα, τη μόνωση, την αντοχή, την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, την αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση οξείδωσης και τη διακόσμηση. Η διαδικασία είναι μια μέθοδος για να επιτύχει το σημαντικό τεχνικό και οικονομικό στόχο οφελών, ο σκοπός που περιλαμβάνει επίσης βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων, προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος, που σώζει την ενέργεια, επεκτείνει τη ζωή προϊόντων και βελτιώνει τις αρχικές ιδιότητες.

 

Η έκθεση του GCC, σφαιρική προοπτική το 2016-2021 αγοράς εξοπλισμών κενού επιστρώματος, έχει προετοιμαστεί βασισμένος στη σύνθεση, την ανάλυση, και την ερμηνεία των πληροφοριών για την παγκόσμια αγορά εξοπλισμών κενού επιστρώματος που συλλέγεται από τις εξειδικευμένες πηγές. Η έκθεση καλύπτει τις βασικές τεχνολογικές εξελίξεις στους πρόσφατους χρόνους και τα σχεδιαγράμματα που οδηγούν τους φορείς στην αγορά και αναλύει τις βασικές στρατηγικές τους.

 

Η έκθεση παρέχει το χωριστό περιεκτικό analytics για τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, ειρηνικοασιατικός, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και το υπόλοιπο του κόσμου. Σε αυτόν τον τομέα, το σφαιρικό ανταγωνιστικό σχέδιο τοπίων και ζήτησης/προσφοράς της βιομηχανίας εξοπλισμού κενού επιστρώματος έχει παρασχεθεί.

 

 

Πηγή από το SVC, που δημοσιεύεται στις 7 Ιουλίου 2016

 

Στοιχεία επικοινωνίας