Κίνα Μηχανή κενού επιστρώματος PVD κατασκευαστής

PVD προστατεύει το περιβάλλον, σώζει τον μπλε πλανήτη.

Βασιλικός κατασκευαστής ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΘΕΣΗΣ τεχνολογίας ΚΕΝΟΣ.
              -Τυποποίηση, ακρίβεια, Stabilizaiton 


 

Ειδήσεις

January 26, 2022

Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021

Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021

 

Νο 1: Η πρώτη μηχανή για να πάρει το αεροπλάνο
Πρότυπο μηχανών: RTAS1000

Εφαρμογή μηχανών: Μαύρα DLC ρολογιών επιστρώματα τμημάτων

Θέση: Ελβετικά
Χτισμένος χρόνος: Το Δεκέμβριο του 2021

 

Από την πανδημία covid-19, το υπερπόντιο φορτίο από την αποστολή θάλασσας έχει αυξηθεί πάνω από 10 φορές από πριν τα χειρότερα πράγματα είναι: αβέβαιη ημερομηνία ναυτιλίας και μακροπρόθεσμη επιφύλαξη… Έτσι η πρώτη μηχανή μας που πήρε το μεταφορέα αεροπλάνων γεννήθηκε!!! Ναι, από τη γιγαντιαία ρωσική επιχείρηση αεροπλάνων, παρέδωσαν τη μηχανή (η μεγαλύτερη συσκευασία είναι μέχρι 4000mm μακριά και 2500mm υψηλά) στο εργαστήριο του πελάτη μας μέσα σε 10 ημέρες μόνο. Είναι απολύτως απίστευτα έξοδα αποστολής, εντούτοις, ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ, ο χρόνος είναι τα ΧΡΗΜΑΤΑ!

Ευχαριστίες για τις μεγάλες προσπάθειες και τις υποστηρίξεις από την επαγγελματική στέλνοντας αντιπροσωπεία!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021  0

 

 

Νο 2: Η μηχανή που έχει τον πιό σύντομο χρόνο εγκαταστάσεων

Πρότυπο μηχανών: RTAC1400

Εφαρμογή μηχανών: χρυσό επίστρωμα 2 πλευρών στα γυαλικά

Θέση: Τουρκία
Χτισμένος χρόνος: Τον Ιούλιο του 2021


Εγώ: «Tev. Παρακαλώ πάρτε ένα βίντεο και φωτογραφίες για την κατάσταση εγκαταστάσεων της μηχανής, πρέπει να ζητήσουμε από το μηχανικό μας για να έχουμε μια σε απευθείας σύνδεση επίβλεψη κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.»

Tev: «Γεια, Zhou, έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγκαταστάσεων και, έχουμε εξετάσει τη μηχανή και έχουμε κάνει τον πρώτο κύκλο του επιστρώματος.»

Εγώ: «Τι; Ολοκληρώνεται ήδη; Μόνο 3 ημέρες; Πώς μπορέσατε να τελειώσετε την εγκατάσταση τόσο γρήγορα;»

Tev: «Ναι, αγαπητός μου, 18 ώρες την Παρασκευή, 16 ώρες το Σάββατο και 17 ώρες την Κυριακή, από 1 τεχνικό, κύριοι, 4 εργαζόμενοι 1 PVD και εγώ! Αλλά παρακαλώ μην ανησυχήστε, όλα λειτουργούν, ολόκληρη η ομάδα σας είναι τέλεια, δεν έχουμε δει ποτέ μια επιχείρηση που εργάζεται τόσο καθαρά, η μηχανή είναι χτισμένη τόσο όμορφη και όλη κωδικοποιείται καλά, την αγαπάμε τόσο πολύ. Θαυμάσιος πραγματικά! Αγαπήστε την εργασία σας!»

Εντάξει, αυτός είναι τόσο υψηλά σχόλια για την ομάδα μας, και είναι πραγματικά καταπληκτική. 3 ημέρες της εγκατάστασης είναι κάνουν κανονικό για τον τεχνικό PVD μας, αλλά για μια ομάδα που εγκατέστησε μόνο αυτό αναφερθείτε στα βίντεο/τα εγχειρίδια εγκαταστάσεων που παρείχαμε, πραγματικά τόσο γρήγορα! Αξιοπρόσεκτος! Φυσικά, έχουμε προετοιμάσει κάθε λεπτομέρειες τόσο προσεκτικά πριν από την παράδοση, να κάνει την εργασία εγκαταστάσεων είναι ευκολότερη.

Ιδιαίτερα εκτιμήστε τη βασιλική σκληρή εργασία ομάδων της τεχνολογίας και του πελάτη σε αυτό το πρόγραμμα! Σας αγαπήστε τύποι! Αντίχειρας επάνω!

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021  1

 

Νο 3: Δύο μήνες και τρεις ημέρες οριστικοποίησαν το πρόγραμμα

Πρότυπο μηχανών: RTSP1400

Εφαρμογή μηχανών: Ψεκάζοντας επίστρωμα χρωμίου ροδών PVD οχημάτων κραμάτων αργιλίου

Θέση: Ινδία
Χτισμένος χρόνος: Τον Οκτώβριο του 2021

 

«έχω εργαστεί για το υπερπόντιο μάρκετινγκ για 12 έτη και ο κ. Tarun είναι ο πελάτης που δεν έχω συναντηθεί ποτέ πάντα για να καταστήσω την απόφαση τόσο γρήγορη», είπα την κα Zhou Xin, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της βασιλικής τεχνολογίας.

Είναι το τα προϊόντα υψηλότερο βραβείο όταν έχοντας την εμπιστοσύνη του πελάτη, για ορισμένα, ότι θα ανταμείβαμε την εμπιστοσύνη του πελάτη με καλής ποιότητας και τη συνεχή υποστήριξη υπηρεσιών μας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021  2

Νο 4: Η 1$η μηχανή επιστρώματος συνόλου αντιβακτηριακή

Πρότυπο μηχανών: RT-AntiBac1400

Εφαρμογή μηχανών: Αντιβακτηριακά επιστρώματα στο σκεύος για την κουζίνα ανοξείδωτου
Χτισμένος χρόνος: Τον Ιούνιο του 2021

 

Η 1$η καθορισμένη μηχανή επιστρώματος PVD αντιβακτηριακή παραδόθηκε καλά στον πελάτη, εγκαταστάθηκε και τελείωσε με τη βοήθεια του ιρανικού μηχανικού μας onsite.

Μετά από covid-19, αυτό ήταν το πρώτο πρόγραμμα ότι ο ξένος μηχανικός μας ο κ. Ali έχει ολοκληρώσει την εργασία επιτυχώς ανεξάρτητα. Η «επαγγελματική κατάρτιση και οι τεχνολογίες του επιστρωμάτων PVD, διαχείριση παραγωγής δοκιμάζουν εντυπωσιασμένος μας, ευχαριστούν για τη μεγάλη απόδοσή του.» Είπε το διευθυντή παραγωγής PVD της επιχείρησης Si.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021  3

 

Νο 5: Τυνησία, ερχόμαστε!

 

Τον Οκτώβριο του 2021 υπογράψαμε τη σύμβαση με μια τυνησιακή επιχείρηση που παράγει τα υγειονομικά εμπορεύματα. Αυτό πρόκειται να είναι πρώτο PVD μας η μηχανή που κενού επιστρώματος θα εγκαθίστατο στην Τυνησία! Ελπίστε ότι οι προηγμένες τεχνολογίες επένδυσης φέρνουν τις αποδοτικότερες τιμές στα προϊόντα και μια πιό άνετη ζωή για να τελειώσουν τους καταναλωτές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Top 5 πράγματα που θυμούνται για το έτος 2021  4

Αντίο για τώρα και σας δείτε το 2022 το κινεζικό έτος τιγρών!

Στοιχεία επικοινωνίας