Κίνα Μηχανή κενού επιστρώματος PVD κατασκευαστής

PVD προστατεύει το περιβάλλον, σώζει τον μπλε πλανήτη.

Βασιλικός κατασκευαστής ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΘΕΣΗΣ τεχνολογίας ΚΕΝΟΣ.
              -Τυποποίηση, ακρίβεια, Stabilizaiton 


 

ειδήσεις

February 25, 2020

Άκρες ασφάλειας για να μείνει μακρυά από τον κορώνα-ιό

                                    Μια επιστολή για τους όλους πολύτιμους πελάτες & τους φίλους σφαιρών μας 

 

Η βασιλική ομάδα τεχνολογίας έχει στείλει αυτήν την επιστολή ένα προς ένα τα σε όλα prospectives μας που κατέγραψαν στον κατάλογό μας.  Οι αυτοί που δεν είναι να παραληφθεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας, παρακαλώ αναφέρονται στις κάτωθι άκρες. 

 

 

Αγαπητός όλοι,
 
Καλημέρα,

Κρατάμε ένα μάτι της κατάστασης κορώνα-ιών καθημερινής, έχει διαδώσει και διαβιβασθείς γρήγορα στη σφαίρα, θα επιθυμούσαμε να υπενθυμίσουμε ότι παρακαλώ πληρώνετε σε περισσότερες προσοχές την προσωπική πρότασή μου βασισμένη στην εμπειρία μας:
(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΔΗΓΙΕΣ, Κίνα έχουμε πληρώσει τόσο πολύ αιματηρό κόστος και παρακαλώ δεν αφήνουμε την ίδια καταστροφή να συμβεί σε άλλες χώρες, ακριβώς αντίγραφο τι η δράση της Κίνας μας, αυτό θα ήταν ένα αποδοτικό αποτέλεσμα.)
Πώς ενάντια στον κορώνα-ιό προσωπικά στο σπίτι και στο εργοστάσιο
3.1 στο εργοστάσιό σας, παρακαλώ θέστε τις ασπίδες επιθεώρησης και πρέπει να έχει όλη τη μέτρηση θερμοκρασιών σωμάτων εργαζομένων 2~3 φορές ημερησίως
Ο καθένας που φορά την ιατρική μάσκα προσώπου δημόσιες περιοχές που καθαρίζουν καθημερινά με την αντιπροσωπεία απολύμανσης που σκοτώνουν τον ιό (ειδικά ο ανελκυστήρας, το dinning δωμάτιο, οι λαβές πορτών, τα γραφεία, οι εκτυπωτές κ.λπ.
Γάντια, γυαλιά που είναι νερό-στοματική αντίσταση.
Οι εργαζόμενοι που μαζεύονται γύρω είναι πρέπει απαγορευμένος, ο καθένας έχει μια χωρισμένη περιοχή εργασίας τουλάχιστον 2.5sqm.
3.2 στο σπίτι, μην αφήστε τις οικογένειες να βγούν στις δημόσιες περιοχές εκτός αν η ίδια η κατάσταση έκτακτης ανάγκης: αγοράζοντας περισσότερα γλωσσάρια κάποτε.
Το σπίτι είναι η ασφαλέστερη θέση.
Καθημερινά καθαρίζοντας και καθαρίζοντας προσωπικά εργασίες: τα χέρια πλύσης συχνά, δεν αγγίζουν τη μύτη, μάτια πρίν πλένουν τα χέρια.
Η σημαντικότερη άκρη: δημόσια η περιοχή, κατά το φθορά της μάσκας, δεν χρησιμοποιεί τα χέρια που ανταλλάσσουν ιδρώνει για να αγγίξει τη μύτη, μάτια!!! Πάντα πλύντε τα χέρια σας αφότου αφαιρείτε τη μάσκα σας.

Πολλές χώρες δεν γνωρίζουν ακόμα το πώς ισχυρό της μετάδοσης για αυτόν τον ιό, στεναγμός… αυτό είναι το πιό επικίνδυνο πράγμα!
Πρέπει να εμπιστευθούμε τον επιστήμονα και να λάβουμε μέτρα να προστατευθούμε από τη μετάδοση.
Ίσως η επιχείρησή σας που λήφθηκε ήδη τους κανονισμούς προστασίας, ελπίζει έτσι!! εάν όχι, παρακαλώ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΕ στην επιχείρησή σας και λάβετε μέτρα αμέσως.

Ελπίστε το καλύτερο για όλους μας.

 

 

Με τους θερμότερους χαιρετισμούς

 
Βασιλική τεχνολογία 
Στοιχεία επικοινωνίας