Κίνα Μηχανή κενού επιστρώματος PVD κατασκευαστής

PVD προστατεύει το περιβάλλον, σώζει τον μπλε πλανήτη.

Βασιλικός κατασκευαστής ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΘΕΣΗΣ τεχνολογίας ΚΕΝΟΣ.
              -Τυποποίηση, ακρίβεια, Stabilizaiton 


 

ειδήσεις

May 21, 2020

RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής

 

Από την επιδημική κατάσταση covid-2019, είμαστε ανίκανοι να εξυπηρετήσουμε τους υπερπόντιους πελάτες μας insite για την εγκατάσταση & την ανάθεση της μηχανής επιστρώματος PVD.  Το Μάρτιο του 2020, καθοδηγήσαμε ο πελάτης της Πολωνίας ότι μας ολοκλήρωσε τη δόση της μηχανής επιχρωμίωσης κραμάτων αργιλίου. 

 

Δύο μήνες που περνούν, στις 20 Μαΐου. το 2020, πρόκειται ευτυχώς να μοιραστούμε τις μεγάλες ειδήσεις με τις ομάδες μας:  η μηχανή RTAS1600 για τις βρύσες ορείχαλκου, στρόφιγγες, zamak, διακοσμητικά επιστρώματα συναρμολογήσεων λουτρών ABS συγκεντρώνεται από τον πελάτη μας επιτυχώς υπό τη σε απευθείας σύνδεση επιθεώρηση και την εκπαίδευσή μας. 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  0

 

Από το άνοιγμα όλων των χαρτοκιβωτίων, για να ταξινομήσει τα συστατικά, μέχρι τη διανομή σχεδιαγράμματος της μηχανής.

όλα τα καλώδια, σωλήνες αέρος/ύδατος, σύνδεση επικοινωνιών σημάτων PLC μέχρι την έναρξη της μηχανής, 2 εβδομάδες… Είναι πραγματικά μια καταπληκτική ταχύτητα για τους τεχνικούς που είναι την πρώτη φορά να εγκατασταθεί μια τέτοια περίπλοκη και μεγάλη μηχανή μεγέθους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  1   τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  2

 

 

             τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  3

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  4                                    τα τελευταία νέα της εταιρείας για RTAS1600 μηχανή που εγκαθίσταται επιτυχώς στη χώρα της Μέσης Ανατολής  5

 

 

Βασιλική ομάδα τεχνολογίας εκτιμάμε πολλής για τη μεγάλη υποστήριξη πελατών και τη συνεργασία, ευχαριστίες για την επαγγελματική και λαμπρή εργασία σας. 

Είμαστε βέβαιοι μέσα συνεχίζουμε σας όλοι με την καλύτερη υπηρεσία μας όπως πάντα. 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας