Κίνα Μηχανή κενού επιστρώματος PVD κατασκευαστής

PVD προστατεύει το περιβάλλον, σώζει τον μπλε πλανήτη.

Βασιλικός κατασκευαστής ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΘΕΣΗΣ τεχνολογίας ΚΕΝΟΣ.
              -Τυποποίηση, ακρίβεια, Stabilizaiton 


 

ειδήσεις

July 6, 2020

Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό

  

                                                    Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό

 

Οι λέξεις απέτυχαν να εκφράσουν τα συναρπαστικά συναισθήματά μας για να δουν τη στιγμή όταν προσκαλούσε η ομάδα KWC δικούς τους ενδεχόμενους για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις επιστρώματος PVD, για να εξηγήσει πώς τα επιστρώματα PVD που παρήχθησαν.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό  0   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό  1

 

 

Κανένας δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί on-line να εποπτεύσει εφαρμόσιμος, δεν είχαμε καμία εμπιστοσύνη ότι οι πελάτες μπορούν να συγκεντρώσουν ένα τέτοιο περίπλοκο σύστημα επιστρώματος PVD με την έξω σε απευθείας σύνδεση οδηγία και τη επίβλεψη, αλλά το κάναμε να συμβεί επιτυχώς στο τέλος.

 

Εδώ εκτιμάμε ιδιαίτερα τους διευθυντές KWC που μας έδωσαν την ευκαιρία και τόσο ενθαρρυντικός από την αρχή. Είμαστε επίσης ευγνώμονες σε ο καθένας που μένοντας με μας από την αρχή συγκεντρώστε, ευχαριστίες για τη σκληρή δουλειά και την επαγγελματική απόδοσή σας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας εργασίας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό  2

 

 

Έπειτα, θα εργαστούμε μαζί για να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα για να εγγυηθούμε τον υψηλό - ποιότητα των επιστρωμάτων PVD που παράγονται από KWC.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται προηγμένος ντύνοντας τις διαδικασίες και μερίδιο με KWC, είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε δικών τους τα προϊόντα επιστρώματος PVD ο πάντα να είναι βιομηχανικός ηγέτης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό  3

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συναρπαστική στιγμή για τον εορτασμό  4

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας